Politica de Confidentialitate

PREZENTARE GENERALĂ

Pentru noi, cel mai important lucru este protejarea confidenţialităţii utilizatorilor. Ne asigurăm că informaţiile oferite de dumneavoastră rămân private şi sunt folosite doar pentru scopurile cărora sunt destinate. https://extrasecf.ro are menirea de a-şi proteja şi respecta utilizatorii. 

COLECTAREA INFORMAŢIILOR

Site-ul culege, cu ajutorul instrumentului Google Analytics, informaţii precum rank, locaţie, sex, dispozitive folosite pentru accesarea site-ului, date demografice, vârstă, afinităţi, limba vorbită, locaţia, comportamentul, frecvenţa, engagementul, browserul utilizat, tehnologia utilizată, providerul de internet, device-ul utilizat (mobil, PC, tabletă), comportamentul în paginile unui site, produsele si serviciile cumpărate, valoarea serviciilor si produselor cumpărate, Bolince, rate-ul, timpul petrecut pe site, numărul de pagini vizitate în medie, adresa IP, locaţia şi informaţiile referitoare la trafic pe care instrumentul Google Analytics le înglobează. Informaţiile pot fi compilate şi prezentate unor terţi, acest lucru realizându-se în conformitate cu regulile GDPR (vezi sectiunea dedicata GDPR)

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR CU CARACTER PERSONAL

Informaţiile personale cu privire la dumneavoastră nu vor fi înstrăinate, închiriate, vândute, împrumutate, expuse sau dezvăluite sub nici o formă terţilor, cu excepţia situaţiilor în care avem permisiunea dvs. Este posibil să folosim informaţiile dvs. personale doar pentru a vă contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relaţionate cu site-ul nostru si serviciile si/sau produsele noastre.

ZONA DE ACCES PUBLIC

Vă rugăm să reţineţi că publicarea oricărei informaţii personale cu privire la dumneavoastră, în zona de acces public a site-ului nostru (secţiuni gen blog/forum/recenzii/commenturi/pareri) poate fi colectată de alte persoane asupra cărora nu avem niciun control. 

INTERZIS UTILIZATORILOR PERSOANELOR SUB 18 ANI

Acest site nu este destinat copiilor sub 18 ani. Nu colectăm în mod conştient informaţii din partea utilizatorilor sub 18 ani.

SECURITATEA DATELOR

Măsurile de securitate proiectate de noi, atât tehnic, cât şi organizatoric, au rolul de a proteja informaţiile dumneavoastră personale. Totuşi, nu putem garanta că securitatea noastră nu poate fi accesată de persoane neautorizate folosindu-se de mijloace informaţionale avansate.

MODIFICAREA POLITICILOR INTERNE

Politica de confidenţialitate poate fi modificată de către administrator dacă acesta consideră că este necesar acest lucru. Utilizatorii vor fi anunţaţi de modificările efectuate de Administrator, pentru ca utilizatorii să aibă în permanenţă la cunoştinţă tipul de informaţii pe care le culegem şi modul lor de utilizare.

PAYLIKE

TPaylike acts as data controller in regards to your payment instrument information, see their privacy policy for more information about the processing.