Informatii Utile Comenzi

EXTRAS DE CARTE FUNCIARA – EXTRAS CF PENTRU INFORMARE

Identificarea datelor de Carte Funciara pentru a comanda Online

Exemplu de comanda cu informatii corecte

Definitie

Extrasul de carte funciară este un document eliberat de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară care prezentat sub forma unui formular standard şi care cuprinde informaţii referitoare la descrierea şi identificarea imobilului (număr cadastral, suprafaţa în mp, etc.), înscrieri privitoare la titularul dreptului de proprietate şi la eventualele sarcini existente (drept de uzufruct, ipotecă, somaţii ale executorilor judecătoreşti, etc.)

Extrasul de carte funciară pentru informare poate fi eliberat oricărei persoane interesate de situaţia juridică a unui imobil.

Extrasul de carte funciară este un document public care cuprinde descrierea proprietăţilor funciare, cu indicarea drepturilor reale imobiliare. Cercetarea cărţii funciare este reglementată expres de noul cod civil art. 883 care stabileşte inclusiv că persoana care solicită informaţii din cartea funciară nu are obligaţia să motiveze în vreun fel interesul cererii sale. De asemenea, din alin. 3 al aceluiaşi art. 883, reiese că nimeni nu poate invoca, spre exemplu, ca şi apărare într-un proces, necunoaşterea existenţei unei înscrieri efectuate în cartea funciară sau a unei cereri de înscriere înregistrate la biroul de cadastru şi publicitate imobiliară.

Observatii:

Termenul de livrare al extraselor de carte funciara de catre noi este de cateva minute pana la maxim 3 zile de la data receptionarii platii. Exceptie fac comenzile plasate inafara orelor de program (Luni-Vineri orele 8.00-16.00) sau zilele libere si de concediu. SC Emaa Systems Alba SRL depune eforturi maxime pentru ca viteza de procesare a comenzilor si viteza de livrare a produselor/serviciilor comandate sa fie cat mai mica posibil, permanent lucrand la dezvoltarea de noi sisteme si tehnologii de fluidizare a procedurilor de procesare si livrare. Intrucat unele servicii depind si de termenele Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara nu detinem control total asupra acestor termene intarziandu-ne procedurile de procesare si livrare.

Solicitati doar extrase de carte funciara pentru imobile – teren si/sau teren cu constructii (ex: 98550), pentru constructii (ex: 98650-C1) sau pentru apartamente (ex: 86546-C1-U13). Intrucat extrasele de carte funciara colective nu pot fi solicitate si livrate online va rugam sa NU solicitati astfel de extrase prin intermediul formularelor noastre de comanda.

Verificare autenticitate si valabilitate carte funciara

Click AICI pentru a verifica autenticitatea si valabilitatea extrasului de carte funciara primit in urma comenzii!

EXTRAS DE PLAN CADASTRAL – PE ORTOFOTOPLAN

CONSULTANTA TEHNICA SI JURIDICA DE SPECIALITATE